• Coronavirus reiniging en desinfectie
  • Nieuwe ProClean, uw schoonmaakpartner!
  • Reiniging van A tot Z voor professionals en particulieren

Wie zijn wij ?

Het bedrijf New ProClean is gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven en particulieren en biedt zijn diensten aan in de 19 gemeenten van Brussel, maar ook overal in België.

ProClean is vooral een nieuw schoonmaakbedrijf dat bestaat uit professionals.

Bel ons
layout styles

Nieuwe ProClean uw schoonmaakpartner !

We bieden een wereldwijd aanbod van professionele diensten op maat :

  • We zijn in staat om bijna elk type service uit te voeren en te combineren, ongeacht de kenmerken van uw gebouwen, gebouwen, apparatuur en activiteitensector.
  • Onze experts en mobiele verkoopvertegenwoordigers analyseren uw behoeften om u een aangepast en geoptimaliseerd aanbod te bieden op basis van de prijs / kwaliteitsverhouding.
  • U heeft de keuze uit uren (7 dagen per week, 24 uur per dag), sommige van onze medewerkers zullen altijd beschikbaar zijn voor degenen die u verkiest.

Reiniging van A tot Z voor professionals & particulieren

Zowel voor bedrijven van elke omvang als voor particulieren biedt ons bedrijf een volledig scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten, evenals tal van aanvullende faciliteiten en renovatiediensten..

New ProClean, opgericht in 1995, is een familiebedrijf gevestigd in Brussel en ook actief in Waals-Brabant en België. In regelmatige en gezonde groei heeft het meer dan 190 bekwame schoonmaakmiddelen die gemotiveerd zijn om hun taken uit te voeren en meer dan 25 medewerkers die zich inzetten voor het werk.

style switcher

Diensten

Klassieke reiniging

Het is met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak dat de teams van New ProClean de schoonmaak van woningen, kantoren, winkels en andere gebouwen gaan verzorgen..

Lees meer

Ramen en kozijnen wassen

Onze teams van professionals zorgen voor het wassen van uw ramen in de regio Brussel, maar ook overal in België.

Lees meer

Reiniging van de commons

Zowel voor het onderhoud als het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van de gebouwen staat New ProClean tot uw dienst. Onze experts beantwoorden inderdaad al uw verzoeken in de regio Brussel, maar ook overal elders in België, nauwkeurig.

Lees meer

Reinigen na een verhuizing

Moet u verhuizen en wilt u professionals inhuren om voor uw schoonmaak te zorgen? Of u nu een professional of een particulier bent, wij zorgen voor alles.

Lees meer

Opruimingen na een ramp

Heeft u een gebouw of een huis en bent u net slachtoffer geworden van een brand? Heeft u moeite om uit te zoeken waar u moet beginnen en wilt u gekwalificeerde mensen inhuren om de schoonmaak te doen ?

Lees meer

Reiniging voor het einde van de bouw

Ben je net klaar met je renovatiewerkzaamheden? Heeft u een heel specifieke schoonmaakvraag? Moet u intrekken en wilt u professionals inhuren om uw huis schoon te maken?

Lees meer

Vloer- en tapijt verzorging

Welk type vloer u ook wilt laten reinigen (beton, parket, tegels, enz.), De professionele teams van New ProClean staan tot uw beschikking in de 19 Brusselse gemeenten, maar ook overal in België.

Lees meer

Conciërge vervanging

Is uw conciërge net ziek geworden of gaat u op vakantie? Veelzijdig, we bieden een tijdelijke vervangingsservice. Vervolgens bieden we beveiligingsdiensten aan, zorgen voor sleutels, etc.

Lees meer

FAQ

Zowel voor bedrijven van elke omvang als voor particulieren biedt ons bedrijf een volledig scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten, evenals tal van aanvullende faciliteiten en renovatiediensten. We staan klaar om zo snel mogelijk op uw behoeften in te spelen.

Ja, onze diensten zijn gericht op zowel bedrijven als particulieren.

Ja, waar mogelijk gebruiken we producten van het merk Ecover of gelijkwaardig. In bepaalde specifieke gevallen zijn we echter genoodzaakt producten te gebruiken die niet "groen" zijn, voor zover er geen equivalent is.

Neem contact met ons op via deze link wij sturen u zo snel mogelijk een gratis offerte zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Neem voor alle andere vragen contact met ons op 02 726 34 40 of stuur ons een e-mail info@npclean.be


ONZE KLANTEN


Een GRATIS OFFERTE nodig ?

We zullen er zo snel mogelijk naar handelen !